Vil du blive klogere på din ledelse i en digital tid?

Så tag med på kursus i ledelse af digitalisering og tag din ledelsesrolle til næste skridt.
Kurset er for dig der har ledelseserfaring, eller hvis du er på vej ind i et job med ledelsesansvar. 

Hvad kan du forvente? 

Du kan forvente at få belyst og få nye perspektiver på din ledelsesstil i egen organisation, samt få vendt problemstillinger i relation til ledelse af digitalisering. 

Vi er med til at give dig afklaring om hvordan ledelse ændrer sig i forhold til digitalisering. Du vil få konkrete værktøjer, som du kan anvende, når du skal lede digitaliseringen i din organisation. 

Vi vil blandt andet dykke ned i følgende: 

– Digital transformation i organisationer 

– Ledelse i en digitaliseret verden 

– Det strategiske perspektiv 

– Digitalt mindset og forventninger til ny teknologi 

– Modstand mod forandring 

– Autentisk ledelse i en digital tid 

– Lederen som forandringsagent 

På kurset får du et detaljeret indblik i ledelse af digitalisering både fra praksis og fra forskning. Jeppe Andersen som underviser på kurset, har flere års ledelseserfaring og en Master i ledelse (MMT). Rikke Bach, som ligeledes underviser på kurset er netop ved at færdiggøre hendes Ph.D, hvor hun forsker i ledelse og digitalisering i tæt samspil med offentlige ledere fra hele landet. De giver dig et konkret og detaljeret indblik i hvilke ledelsestendenser der er fremtrædende i forhold til digitalisering. Vi kan sikre dig, at du bliver klædt på til at lede digitalisering i din egen organisation, gennem øvelser og refleksioner som kobler teori og praksis. 

Vi garanterer et lille og intimt rum, hvor vi kan dykke ned i jeres egne praksisser. 

Praktisk info: 

Vi afholder kurset i efteråret, og du kan sætte kryds i kalenderen d. 14.-15. september 2022 og d.6. oktober 2022. 

Kurset bliver afholdt på Comwell i Roskilde og vi står for det hele – kost og logi. 

Prisen er 15.999,- ex. moms. Der er plads til maks. 16 deltagere pr. hold. Hvis ovenstående lyder interessant så send en mail til: jea@sks-as.dk, og betaling sker umiddelbart efter tilmelding. Tilmeldingsfristen er d.10 august 2022 og herefter er tilmeldingen bindende. 

Vi glæder os til at se jer!